Dizaina risinājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Dizaina izstrāde un maketēšana, maketu sagatavošana.

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Riepas, auto riepas, Riepu serviss, Riepu serviss Rīgā, manas riepas, jaunas riepas, lētas riepas, lietotas riepas, riepas pa vienai, viena riepa, riepu maiņā, riepu komplekti, Sailun, Sailun riepas, Altenzo, Altenzo riepas, Hankook riepas, NOKIAN riepas, labas riepas, kvalitatīvas riepas, riepu testi, disku remonts, lietie diski, auto diski,

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apraksts: SIA „Amadeus Dizains” nodarbojas ar apkures sistēmu un katlu tirdzniecību un montāžu kopš 2004. gada. Mēs ierīkosim apkuri Jūsu mājā, dzīvoklī vai ražotnē un veiksim visus ar to saistītos darbus, sākot ar projekta izstrādi un beidzot ar apkures sistēmas nodošanu ekspluatācijā. Spējam ar siltumapgādi saistītos jautājumus atrisināt kvalitatīvi un ātri, piedāvājot katrai konkrētai situācijai visefektīvāko risinājumu !

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles Mēbeļu ražotne:

Ja nepieciešamas mēbeles, tad uzticiet šo uzdevumu profesionāļiem. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes, Latvijā ražotas mēbeles, kas patiks katram mūsu klientam. Pie mums atradīsiet īsto risinājumu savām vajadzībām. Liekot klienta intereses pirmajā vietā, varam izgatavot mēbeles, kas atbildīs klientam nepieciešamajam dizainam, funkcionalitātei un budžetam.

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Anytime Planner, SIA

G.Apiņa 18-100, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Mūsu kāzu plānotājs Izplāno savas sapņu kāzas ar Mūsu kāzu plānotājs! Šis plānotājs ir veidots tā, lai jums būtu vieglāk plānot un organizēt savu kāzu dienu. Mūsu kāzu plānotājs ir vieta, kur smelties idejas un veikt nepieciešamos pierakstus. Plānotājam ir 15 nodaļas ar minimālistiskām līnijveida ilustrācijām, 250 lpp. Pieejams mūsu e-veikalā mākslīgos ādas vākos ar iekškabatiņām, atveramu riņķu mehānismu, vietu pildspalvai, zīmuli. Piecos pasteļtoņos. Lieliska dāvana līgavai un līgavainim, kas paziņojuši par savu saderināšanos. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/2148871/

 

Plānotājs Manas 100 grāmatas Grāmatu lasīšana ir aizraujoša! Katra grāmata, ko izlasām, mums iemāca ko jaunu, pastāsta kaut ko, vai liek par kaut ko padomāt..Manas 100 grāmatas ir plānotājs, ar kura palīdzību kolekcionēsim savas izlasītās grāmatas. Mums katram ir tāda grāmata, kuru izlasot, žēl to nest atpakaļ uz bibliotēku, taču pirktām grāmatām plauktos arī vairs nav vietas. Tagad ar Manas 100 grāmatas palīdzību mēs varēsim krāt atmiņas par grāmatām kopā. Šis plānotājs var būt Tavs izaicinājums izlasīt 100 grāmatas, vai arī vari izaicināt kādu doties aizraujošā grāmatu lasīšanas piedzīvojumā kopā. Plānotājs Manas 100 grāmatas ir lieliska dāvana grāmatu lasīšanas entuziastiem. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/manas-100-gramatas/

 

Mans 90 dienu plānotājs Plānotājs Mans 90 dienu plānotājs ir bez datumiem - ieraksti datumu un dienu pats! Plānotājā ir: Vieta darāmajiem darbiem 00:00-23:00; Vieta prioritātēm; Vieta, kur sekot līdzi savam izdzertā ūdens daudzumam; Vieta, kur izplānot ēdienreizes; Vieta šodienas svarīgākajam notikumam; Viena lapas puse veltīta tikai piezīmēm. Šāds plānotājs ir ideāls risinājums, ja līdz šim nav bijusi vajadzība plānot dienu, bet tagad to ir jāsāk darīt. Lieliski piemērots studentiem (pierakstīt lekciju grafiku, piezīmēs sarakstīt mājas darbus, izplānot savas ēdienreizes un plānot savu budžetu atbildīgi) Lieliski piemērots skaistumkopšanas speciālistiem. Kad Mans 90 dienu plānotājs būs aizpildīts, mūsu internetveikalā varēsi iegādāties TIKAI iekšlapas un saglabāt jau esošos vākus. Plānotāji šobrīd pieejami RU, LV, ENG valodās.

Pieejami divi dizaini: 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/mans-90-dienu-planotajs-violets/

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-mans-90-dienu-planotajs/

 

Nedeļu plānotājs 2023. gadam  2023. gada nedēļas plānotāji ir klāt! 

Plānotājā iekļauts: 2023. gada kalendārs; Pieraksti dienas plānus no 7:00 - 20:00; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023-nedelas/

 

Dienu plānotājs 2023. gadam 2023. gada dienas plānotāji ir klāt!

Plānotājā iekļauts: Pieraksti dienas plānus no 6:00 - 20:00 (ik pa 30 minūtēm); Izvirzi piecas prioritātes; Plāno ēdienreizes un seko līdzi uzņemtajam ūdens daudzumam; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 10.10.2022. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023/

 

Plānotājs Manas 100 receptes Ēst gatavošana ir māksla! Katra recepte ir citādāka un ar savām niansēm. Grūti ir visu atcerēties no galvas.. Manas 100 receptes ir plānotājs, ar kura palīdzību pierakstīsim garšīgākās receptes. Atradi kādu garšīgu recepti internetā? Pieraksti to, lai katru reizi nebūtu jāmeklē tā. Izdomāji pats savu recepti? Pieraksti to, lai vari to nodot mantojumā. 4 krāsas - klasiski melnā, debesmannas rozā, ceriņu violetā un debesu zilā. Vāku iekšmalās 8 kabatiņas čekiem, vizītkartēm, piezīmju lapiņām, kā arī 2 vietas, kur piestiprināt pildspalvu vai zīmuli. Magnētiska aizdare. Vāki - 235mm x 189mm, lapas - 210mm x 148mm, riņķi - 25-30mm diametrs

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-manas-100-receptes/

 

Pierakstu klades Anytime Klades ir mākslīgos ādas vākos, piecās dažādās krāsās, ar atveramu riņķu mehānismu. Pierakstu klades ir lieliska vieta, kur izlikt savus mērķus un sapņus uz papīra. Tā ir vieta piezīmēm, skicēm, idejām. Lieliska un gaumīga dāvana kolēģiem, draugiem, ģimenes locekļiem.  Klades ir pieejamas divos veidos - ar 100 un 150 iekšlapām. Izvēlies savu - klasiski melno, ceriņu violeto, saulesstaru dzelteno, debesmannas rozā vai debesu zilo.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/category/pierakstu-klades/

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

InLight, SIA, apgaismojums

Cēsu 5-1, Rīga, LV-1012
Lampa, spuldze, lustra, gaisma, apgaismojums, dizains, prožektors, stāvlampa, galda lampa, sienas lampa, dārza mēbeles, dārza apgaismojums, āra apgaismojums, interjera apgaismojums, LED, halogēns, ekonomiska spuldze, slēdzis, rozete, Axo light, Leucos, Linea Light, Zava, Ghidini, Ares, Rogier Pradier, SLV, Riperlamp, Mariner, Zonca,

Eiroplasts, SIA

Acone, Granīta 32 k.6, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Apraksts: SIA “Eiroplasts” ir Latvijas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sadzīves ventilācijas risinājumu un produktu izstrādē un ražošanā. Kvalitatīva, droša un funkcionāla produkcija, interesanti dizaina risinājumi, plašas izvēles iespējas un izdevīgi sadarbības noteikumus. „Eiroplasts” stratēģiskais mērķis ir apmierināt patērētāju augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem ventilācijas produktiem. Ikvienam patērētājam, izmantojot „Eiroplasts” produkciju, ir iespējas veidot savu dzīves stilu, paaugstināt dzīves kvalitāti, ierīkojot dzīvoklī vai darba vietā ventilācijas sistēmu. Piedāvājot nestandartizētu produkciju, uzņēmums "Eiroplasts" palīdz ikvienam patērētājam izvēlēties piemērotāko risinājumu.

ARRE, SIA, Metālkalumi, metāla vārti

Turpinām strādāt klātienē!
"Cieceri" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Piedāvājam:: ✓ Margas ✓ Vārtus ar kalumiem ✓ Žogus ✓ Dažādus metālkalumus ✓ Dažādus metālizstrādājumus ✓ Zirgu boksus ✓ Vārtus, žogus bez kalumiem Apraksts:

Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot, izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu, t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras skiču veidā izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Sadarbības nosacījumi: Korporatīvajiem klientiem pēc līguma noslēgšanas tiek piešķirtas pastāvīgās atlaides, apmaksas termiņi un pieeja mājaslapai elektronisko pasūtījumu veikšanai. Mūsu klienti: Pateicoties plašajam produktu klāstam un ātrajai apkalpošanai, mūs izvēlas arvien jauni klienti, kuru vidū lielākoties ir montāžas kompānijas un apsaimniekošanas uzņēmumi.

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Arhitektu kompānija Ivara Šļivkas birojs SIA

Tērbatas 93/95-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

Ivara Šļivkas birojs arhitektūras jomā darbojas jau 30 gadus un piedāvā risinājumus arhitektūras projektēšanā,projektu vadībā, būvprojektu izveidē, teritorijas plānošanā un dizainā.

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets